Kismama Lomi Lomi masszázs

Kisbabát vársz? Szeretnél megpihenni, relaxálni? Legyél a várandósságod bármely szakaszában, és a szoptatás időtartama alatt is ezt javaslom.

Ketten vagyok, mégis egységben.
9 hónap várandósság, a világ legcsodálatosabb, mégis legfelkavaróbb érzése. Hogyan éljem meg az egységet úgy, hogy tőlem függve, mégis független élet dobog bennem? Átélni egyszerre a gyengédet, s az ősi erőset. A lágyat és a küzdeni tudót. Ahogy lágyul a szívem, úgy erősödik a testem. Csodálatos várakozással teli lét. Egy csomó kérdés. Bár minden ösztönös lenne bennünk, a sok orvosi vizsgálat, a "zaklatott", rohanással teli mindennapok kevés időt hagynak az igazi, bensőséges odafigyelésre.

A Lomi Lomi kismamamasszázs segít. Segít az elcsendesedésben, a közös egymásra hangolódásban, meghallani nem csak a saját szívünk hangját, hanem a bennünk megbújó, az élet "hangját" jelző pici csodát is. Hallhatóvá válik az "együtt dobban a szív...", s e közös szeretetben létezés, elcsendesedés, a csak egymásra figyelés, és közben a Lomi Lomi masszázs áramló hullámzása, mely pont úgy gyengéd vagy éppen erőt adó, ahogy szükséged van rá. Elvisz oda, ahol megélheted a csodálatos egységet, a teljes összetartozást.